Stäng

Hundtäcken & Hundkläder - Allt för din hund - MyOne

Sortering:
Extreme warmer
från 789:-
Downpour overall
från 759:-
Rain Blocker ECO
från 799:-
Rain Blocker
från 759:-
-63%
Fleece hundtäcke
-60%
Piké Give Me 5
-60%
Piké Give Me 5
-60%
T-shirt
48:-
(119:-)
-60%
Hundtäcke Pälskappa
-60%
Vadderad Hundoverall
-60%
Overall 2 delad
Stickad tröja
från 249:-
1 2 

Hundtäcken, hundjackor eller overaller är inte bara för syns skull. Ofta beroende på ras, pälssättning och väderförhållanden krävs det vissa gånger att hunden får något som skyddar mot regn eller kyla på sig. Ett täcke eller en overall kan även underlätta för djurägaren då behovet av att tvätta och torka hunden minskar betydligt eftersom ett täcke både skyddar mot väta och i viss mån mot smuts och lera.  

Hundkläder idag har precis som friluftskläder till människan funktionella egenskaper. Material som andas och är fuktavstötande är mycket vanligt. Värme, komfort och smidighet är också mycket viktigt för hundens välbefinnande. Sedan tillkommer smarta lösningar såsom snabbknäppning och lättåtkomlighet för knäppning av koppel som underlättar för husse och matte.

Hos oss på MyOne hittar du alla täcken din hund behöver, vi har jackor, regntäcken, overaller och värmetäcken oavsett om du vill ha ett täcke som är basic eller ett som har mycket funktioner och tekniska material. Vi har märken såsom Hurtta, Dogman, DoggyDolly, Hansbo mm.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0:-
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fraktfritt över 1000:-
1 000:- kvar till fri frakt