Stäng

Om MyOne

MyOne startades 1994 i Göteborg av Jeanette Häll som var aktiv ryttare inom dressyr och hoppning på internationell nivå. Hon upplevde att utbudet i branschen och området var för litet, antingen för dyrt och fint eller billigt och dåligt och det ville hon ändra på. Då föddes MyOne. 

Namnet MyOne som står för engelskan ”Min enda” och blev ett perfekt namn för butiken som ville förmedla den sanna glädjen över att få nöjet att umgås med sina djur på bästa sätt.

I butiken fanns allt för Ryttare, Häst, Hund och Katt inklusive foder. Butiken växte och så gjorde även MyOne och under 2000-talet expanderade kedjan och fick 4 nya butiker samt en webshop.

När MyOne startade var tanken redan från början att butiken skulle vara en träffpunkt, där kunderna möts, diskutera och byter erfarenheter. 

Få information från branschens leverantörer och kundkvällar med föreläsningar mm och så är det även idag då vi ofta har kundkvällar, events och happenings i våra butiker runt om i landet.

Idag arbetar ungefär ett 40 tal personer på MyOne. All personal på våra butiker har gedigen kunskap inom våra områden och engagerade i sina sporter. I affärsidén ingår att vi tillhandahåller ett brett sortiment som är prisvärt och som alltid upprätthåller bra kvalité. Detta gör MyOne unikt inom vårt segment och intresset stort för våra produkter då vi erbjuder kunden bra basvaror och också de marknadsledande märken inom respektive område. 

 

Har du något som du vill dela med dig av till oss (både bra och dåligt)? Dina synpunkter är viktiga för oss så vi kan fortsätta utvecklas till det bästa! Kontakta oss här.

 

.

Vision

Vår vision är att vi med kunskap, service och prismedvetenhet ska vara ett föredöme i hund, katt och ridsportsammanhang. Aktiviteter som vi gör ska innehålla kvalité, bygga på gemenskap och ge resultat i form av nöjda kunder.

.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0:-
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fraktfritt över 1000:-