Stäng

Djurrättspolicy

Päls 

Sedan 2011 har MyOne valt att inte köpa in kläder eller produkter med päls från djur som föds upp för att användas i klädproduktion.

Dun 

Sedan 2010 väljer vi i första hand produkter med syntetiskt dun, endast ett fåtal plagg med certifierat dun finns i våra butiker idag. Vi kräver våra leverantörer på certifikat på hur dunet tagits fram och ska strikt kontrolleras av tillverkaren att djuren som använts till den aktuella leverantörens plagg inte far illa.

 

MyOne Code of Conduct dokument måste alla våra leverantörer godkänna och underteckna innan vi inleder ett samarbete. Detta för att MyOne vill försäkra sig om att alla följer mänskliga rättigheter och inte använder barnarbete eller orimliga arbetsförhållanden mot sina anställda.

Vi arbetar ständigt för att med att få fram bra djur/miljövänliga alternativ till våra butiker. Vi kan dock inte fullt ut garantera att samtliga leverantörer uppfyller våra krav däremot så kan vi om det uppdagas avbryta vårt samarbete.

.

Miljöarbete

Vi på MyOne värnar om både djur och natur och jobbar hela tiden aktivt med att utveckla vårt miljöarbete.

 

- Alla våra plastpåsar som används på MyOne är tillverkade av återvunnen plast.

- MyOne har sedan 2016 valt att ta betalt för plastpåsar på våra butiker vilket är en åtgärd för att minska antalet plastpåsar i miljön. För varje plastbeställning vi gör planterar vi ett träd för en mer hållbar framtid.

- I alla MyOnes butiker använder vi Grön el vilket är el från förnybara energikällor, med Naturskyddsföreningens märkning.

 

För att minska minska klimatförstörande CO2-utsläpp och annan miljöpåverkan inom transport så erbjuder vi alltid i vår webshop våra kunder ett grönt leveransalternativ.

.

Sponsring

MyOne är en aktiv sponsor för unga ryttare, tävlingar och events. Är du intresserad av sponsring så vänd dig till din oss via mail till webshop@myone.se

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0:-
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fraktfritt över 1000:-
1 000:- kvar till fri frakt